Уцінка та розпродаж
Показати всі категорії
| Загальні | |
| Країна реєстрації бренду | |
| Інгредієнти | |
| Бренд | |
| Класифікація | |
| Вік | |
| Група товару | |
| Країна виробник | |
| Об'єм | |
| Час застосування | |
| Призначення | |
| Серія | |
| Стать | |
| Спосіб застосування | |
| Спосіб застосування | |
| Склад | |
| Склад | |
Відгуків про цей товар ще не було.
Hyaluronic Acid від NOW Foods – це харчова добавка-джерело гіалуронової кислоти, яка славиться багатьма позитивними діями на організм. Рекомендована при артритах, артрозах та бурситах, остеопорозі, остеомієліті й остеохондрозі, переломах кісток, розтяжках зв'язок, алергіях.
Гіалуронова кислота входить до складу усіх тканин організму. Значні її кількості у сполучних тканинах, зокрема в шкірі та хрящах. Вона є складником міжсуглобної рідини, який виконує роль змазки та антикомпресійного агента для суглобів. Стимулює регенерацію хрящів й здійснює протизапальний ефект. Завдяки їй шкіра є еластичною, пружною та зволоженою. В якості зволожувача має незаперечні переваги перед подібними речовинами, наприклад, гліцерином та сорбітолом. По-перше, вона гігроскопічна, здатна зв'язку язувати води в 1000 разів більше, ніж переважати сама. По-друге, не втрачає активності навіть у сухій атмосфері. У медицині ця здатність успішно використовується при лікуванні ран.
Вказаний продукт – це натуральна підтримка для суглобів, хрящів, м язів, шкіри, нігтів і волосся. Як антизапальний засіб, ефективно забирає болі в суглобах та відновлює хрящі. За ним – відновлення після пошкоджень, які спровоковані порушеннями метаболізму, травмами, інфекційними і алергічними впливами. Також запобігає зневодненню та допомагає у виведенні сечової кислоти.
Склад. В одній капсулі діючі речовини містяться в таких обсягах (в мг):
гіалуронова к-та (100);
L-пролін (100);
альфа-ліпоєва к-та (50);
екстракт виноградних кісточок (25).
Інші інгредієнти: целюлоза, рисове борошно, стеарат магнію рослинний, діоксид кремнію.
Рекомендації по вживанню. Приймайте по 1 шт. раз-двічі на день під час їжі.
