Показати всі категорії
Загальні | |
Країна реєстрації бренду | |
Інгредієнти | |
Бренд | |
Класифікація | |
Вік | |
Група товару | |
Країна виробник | |
Об'єм | |
Час застосування | |
Призначення | |
Серія | |
Стать | |
Спосіб застосування | |
Спосіб застосування | |
Склад | |
Склад |
Відгуків про цей товар ще не було.
Підтримка кишківника
Клітковина
Без ГМО
Дієтична добавка
Вегетаріанський та веганський продукт
Пробіотики — ферменти — засоби для травної системи
Сімейне підприємство, засноване в1968 році
Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію GMP
Яблучний пектин — це водорозчинна клітковина, яка при змішуванні з водою має гелеутворювальний ефект. Як харчова клітковина, яблучний пектин може бути корисний для підтримки здоров’я кишківника.
Рекомендації із застосування
Приймати по 2 капсули 1–2 рази на день, запиваючи приблизно 240–300 мл (8–10 унцій) води або соку, бажано за 30 хвилин до їди. Протягом дня обов’язково вживайте більше рідини, ніж зазвичай. Почніть з менших доз і поступово збільшуйте їх протягом декількох тижнів.
Інші інгредієнти
Целюлоза (капсула) та стеаринова кислота (рослинного походження).