Загальні | |
Країна реєстрації бренду | |
Інгредієнти | |
Бренд | |
Класифікація | |
Вік | |
Група товару | |
Країна виробник | |
Об'єм | |
Час застосування | |
Призначення | |
Серія | |
Стать | |
Спосіб застосування | |
Спосіб застосування | |
Склад | |
Склад |
Відгуків про цей товар ще не було.
ISO Sensation ® 93 містить 100% ізолят сироваткового протеїну IsoChill ® . IsoChill ® — це функціональний ізолят сироваткового білка, оброблений за допомогою нового процесу мікрофільтрації при ультранизькій температурі. Він містить повний баланс неденатурованих біологічно активних білків сироватки, включаючи імуноглобулін (IgG), лактоферин (Lf) і глікомакропептид (GMP). Його отримують із солодкої сироватки, фільтрують через мембрану та висушують розпиленням непрямим нагріванням, щоб забезпечити найвищу якість продукту.
ISO Sensation ® 93 містить глутаміновий комплекс, який допомагає зберегти м’язову масу та покращує баланс азоту. Це легкозасвоюваний і біодоступний глутамін, зв’язаний пептидами, N-ацетил-L-глутамін і Glutapure®, які швидко проникають у м’язові клітини, розщеплюються до вільного глутаміну та виконують важливі метаболічні функції.
Оптимізація метаболізму інсуліну може підтримати процес нарощування м’язів. Наш комплекс SI включає альфа-ліпоєву кислоту, d-пінітол і 4-гідроксиізолейцин. Ці інгредієнти ефективно підвищують ефективність і чутливість інсуліну, а також копіюють вплив інсуліну на м’язи. Більше поглинання цукру в крові м’язами може призвести до посиленого синтезу глікогену та, зрештою, більшого збільшення м’язової маси. Зрештою, усі вони сприяють кращому засвоєнню креатину, глюкози та амінокислот, а також покращують відновлення та ріст м’язів без надмірного споживання цукру.