Уцінка та розпродаж
                                 
                              Показати всі категорії
         
                              
                              
                              
                        
                           
                        
                           
                        | Загальні | |
| Країна реєстрації бренду | |
| Інгредієнти | |
| Бренд | |
| Класифікація | |
| Вік | |
| Група товару | |
| Країна виробник | |
| Об'єм | |
| Час застосування | |
| Призначення | |
| Серія | |
| Стать | |
| Спосіб застосування | |
| Спосіб застосування | |
| Склад | |
| Склад | |
Відгуків про цей товар ще не було.
Калій — важливий мікроелемент, який міститься в багатьох продуктах харчування, особливо багато його у фруктах та овочах. Калій має вирішальне значення для підтримки балансу рідини на рівні клітин і організму в цілому, а також для підтримання кислотно-лужного балансу. Калій потрібен для правильного скорочення м’язів, він підтримує нормальну роботу серця та передачу нервових імпульсів. Цитрат калію є високобіодоступною формою калію, яка до того ж добре поглинається.
Рекомендації із застосування
 Приймати по 1/4 чайної ложки 1–2 рази на день розділеними дозами. Приймати під час їжі, запиваючи не менше 240 мл (8 унцій) води чи іншого напою. Не приймати більше 2 порцій на день.
Інші інгредієнти
 Немає.
                  