Показати всі категорії
Загальні | |
Країна реєстрації бренду | |
Інгредієнти | |
Бренд | |
Класифікація | |
Вік | |
Група товару | |
Країна виробник | |
Об'єм | |
Час застосування | |
Призначення | |
Серія | |
Стать | |
Спосіб застосування | |
Спосіб застосування | |
Склад | |
Склад |
Відгуків про цей товар ще не було.
Насичений червоний колір, який походить від бродіння рису дріжджами Monascus purpureus, досі використовується в китайській кухні, у всьому, від барбекю до випічки.
Червоний дріжджовий рис стає все більш популярною харчовою добавкою. Рекомендується також приймати коензим Q-10 під час прийому червоного дріжджового рису. Co Q-10 є важливим антиоксидантом, який підтримує здоров'я серця.*
Візьміть це із сотень років традицій. Червоний дріжджовий рис може стати чудовим доповненням до вашого режиму.