Уцінка та розпродаж
Показати всі категорії
| Загальні | |
| Країна реєстрації бренду | |
| Інгредієнти | |
| Бренд | |
| Класифікація | |
| Вік | |
| Група товару | |
| Країна виробник | |
| Об'єм | |
| Час застосування | |
| Призначення | |
| Серія | |
| Стать | |
| Спосіб застосування | |
| Спосіб застосування | |
| Склад | |
| Склад | |
Відгуків про цей товар ще не було.
Насичений червоний колір, який походить від бродіння рису дріжджами Monascus purpureus, досі використовується в китайській кухні, у всьому, від барбекю до випічки.
Червоний дріжджовий рис стає все більш популярною харчовою добавкою. Рекомендується також приймати коензим Q-10 під час прийому червоного дріжджового рису. Co Q-10 є важливим антиоксидантом, який підтримує здоров'я серця.*
Візьміть це із сотень років традицій. Червоний дріжджовий рис може стати чудовим доповненням до вашого режиму.
