Показати всі категорії
Загальні | |
Країна реєстрації бренду | |
Інгредієнти | |
Бренд | |
Класифікація | |
Вік | |
Група товару | |
Країна виробник | |
Об'єм | |
Час застосування | |
Призначення | |
Серія | |
Стать | |
Спосіб застосування | |
Спосіб застосування | |
Склад | |
Склад |
Відгуків про цей товар ще не було.
Червоний ферментований рис — це натуральний продукт, який використовувався традиційними азіатськими травниками приблизно з 800 року нашої ери. Вироблений шляхом ферментації червоних дріжджів (Monascus purpureus) з білим рисом, червоний ферментований рис зазвичай використовується в кулінарії для вдосконалення кольору та смаку їжі. Наприклад, качка по-пекінськи — рецепт, у якому червоний ферментований рис використовується для додання страві гарного кольору й покращення смаку. Виробництво червоного ферментованого рису компанії NOW ретельно контролюється, щоб виключити присутність цитринін, небажаного побічного продукту процесу ферментації.
Рекомендації із застосування
Приймати по одній (1) капсулі 1–2 рази на день, бажано під час прийому їжі.
Інші інгредієнти
Мальтодекстрин, гідроксипропілцелюлоза, мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинне джерело), діоксид кремнію та оболонка з рослинної сировини.